Samen naar een Duurzaam Zoeterwoude

Duurzaam Zoeterwoude

Gemeente Zoeterwoude wil naar een CO2-neutrale samenleving zonder afval. Benieuwd hoe de gemeente dit samen met inwoners, bedrijven en verenigingen wil bereiken? Lees er meer over in het Duurzaamheidsprogramma 2016-2017 of de beknopte versie hiervan: De Duurzame Wereld van Zoeterwoude. Wilt u weten wat gemeente Zoeterwoude doet op het gebied van duurzaamheid? Lees hier meer over op de website van gemeente Zoeterwoude.


Deel uw idee!

Heeft u een idee om bijvoorbeeld meer energie te besparen, duurzame energie op te wekken, afval te voorkomen of te hergebruiken, meer groen in de wijk of meer bloemen in de bermen te realiseren, natuurwaarden te verhogen of minder water te verspillen? Deel uw idee met de gemeente en met andere inwoners en bedrijven! Of bekijk de ideeën van anderen om inspiratie op te doen.

Deel uw idee

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"129593"},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}